Portrætmalerier

Min store passion er at male naturalistiske portrætter. Jeg har malet portrætter i mange år. Det har altid været mit ønske at gengive den portrætterede så naturtro som muligt, gennem årene står portrætterne dog mere og mere skarpe og livagtige.

Når jeg maler et oliemalet portræt, bliver der kredset om alle detaljerne og jeg er mange uger om at finde de sidste forfinende detaljer frem. I processen iagttager jeg portrættet fra flere forskellige vinkler og afstande for at sikre mig at portrættet fungerer fra alle steder i rummet. Portrættet består af mange tynde lag oliemaling, denne fremgangsmåde resulterer i et meget holdbart og livagtigt portræt maleri. Du kan læse mere om fremgangsmåden, priser samt materialer og kvalitet her.

Denne side præsenterer et udpluk af mine portrætter. Portrætterne er bestillingsopgaver både helt nye og ældre portrætter. Portrættet bliver brugt i mange forskellige anledninger oftest som en meget personlig gave eller for at mindes en afdød. Jeg er åben for specielle ønsker, da jeg af erfaring ved at der kan være bestemte ting som kan have stor betydning for den enkeltes portræt.

Mit ønske med portrættet er at gengive personen så naturtro som muligt. Vælger du at bestille et oliemalet portræt, får du et meget livagtigt portræt i høj kvalitet.

Kunder har udtalt: Det er som om den portrætterede er til stede i min stue