Portræt blyant/pastelkridt

Få foreviget dem du holder af med et meget detaljeret og personligt blyant eller pastelkridt tegnet portræt. Det er muligt at få tegne alt fra børnebørn til kæledyr eller en ejendom. Kun fantasien sætter grænser, jeg udfordres gerne med at udføre specielle ønsker.

Jeg tegner ud fra et vellignende foto som du enten selv medbringer eller om ønsket hjælper jeg gerne med at tage det endelige foto, som der arbejdes ud fra.

Du må regne med en leverings tid på op til tre uger, da det er en længere proces at udføre et tegnet portræt. Undervejs går jeg til og fra tegningen for hele tiden at få et nyt syn på mit arbejde. Jeg bruger meget tid på at forme personen på billedet, da det i sidste ende er med til at gøre portrættet så livagtigt som muligt. Det er vigtigt for mig at det endelige portræt udstråler personens personlighed, så det endelige resultat bliver så genkendeligt som muligt.

Jeg anbefaler at fuldføre et blyant/pastelkridtstegnet portræt med en glas indramning. Dette da et tegnet portræt er meget skrøbeligt. Der ligger mange timers arbejde i tegningen og det færdige motiv bør hurtigst muligt sikres med en glasindramning så der ikke sker skade på håndværket. Læs mere om fremgangsmåden her.

Jeg har en samarbejdspartner som hjælper med indramningen af dit tegnede portræt, hvis ønsket.