We believe our goods are meaningful because of the
thoughtfulness of the people behind them

Mine værker moderne kunst

Jeg er selvlært kunst- og portrætmaler og har siden jeg var barn brugt meget tid på at tegne og male. Jeg gik på en Friskole, hvor kreative fag og anderledes skolegang gjorde det muligt for mig at styrke og udfolde mine kreative evner.

Jeg har malet portrætter i 20 år og det er blevet til mange spændende opgaver af alt fra borgmester portræt til portrætter af børn og dyr.

Jeg har gennem de sidste 17 år udstillet i diverse kunstforeninger, der i blandt Mærsk. Jeg gør meget ud af at sammensætte udstillingerne så de passer til den virksomhed jeg skal udstille i. Du er som virksomhed altid velkommen til at kontakte mig for en eventuel udstilling.

Inspiration til moderne kunstværker

Vi lever i en tid hvor alt bliver serveret for os. En tid med lidt plads til at slippe fantasien fri. Alt skal være let tilgængeligt og helst ikke kræve for meget af os. Hvad kunsten angår, er det ofte lettest at forholde sig til farverne i et abstrakt maleri end at skulle forholde sig til et billede med en masse historie i. Hvorfor? Jo fordi det kræver noget af os.

Og netop af den grund vil jeg gerne udfordre beskueren til at give fantasien frit løb. Der findes ikke et facit på mine malerier, du har rig mulighed for at tage afsted på din helt egen rejse og lade din historie være den rigtige.

Nye veje moderne kunst

Min kunst er konstant under udvikling, serien med den realistiske naivisme var til at starte med en meget grænseoverskridende handling. At bryde de meget realistiske penselstrøg med en sort olie pen og kraftfulde farver, var til at starte med en nærmest angstprovokerende handling. Det endelige resultat fik mig til at klukke af grin.

Jeg har som noget nyt brugt meget tid på at eksperimentere med diverse akrylpastaer som bliver spartlet på lærredet. Der arbejdes længe med de efterfølgende lag maling og det eksperimenterende arbejde munder ud i et maleri med en masse liv, udformet af den spændende struktur i maleriet. Der arbejdes længe med malingen oven på spartelmassen for at få dybde i billedet og for at få den helt rigtige effekt frem i maleriet.

Grundighed en vigtighed

Om jeg maler portrætter, laver fjollede hovedløse mennesker eller maler med blæk på papir, er der arbejdet rigtig længe med mine værker. Jeg kredser om hvert enkelte af mine billeder, som jeg altid er hen over rigtig mange gange. Min grundighed giver et holdbart og gennemført resultat.

Moderne malerier for livet

Kunst er oftest forbundet til perioder i vores liv. Vi ser et motiv, det fanger os, det kan være en farve, en historie, som rør noget i os, sætter gang i noget og åbner op for bestemte følelser. Kunsten kan få dig til at smile, slappe af, grine og den kan også provokere i en sådan grad at du afskyes. Det sker ofte at de billeder der provokerer os mest til at starte med, er dem vi ender med at vende tilbage til og blive rigtig glade for.

Da jeg som tidligere beskrevet er under konstant kunstnerisk udvikling vil du på min hjemmeside se meget forskelligt kunst. Men lad dig ikke forvirre, de er alle en del af mig, gennemgående i alle mine malerier er grundigheden og perfektionismen. Lethed og enkelthed præger de nyeste af mine værker.

Jeg håber min kunst sætter gang i din fantasi og ønsker dig god fornøjelse rundt på min hjemmeside.