Naturalistiske – surrealistiske værker

Jeg har i mange år malet naturalistisk kunst, både i form af portrætter og naturalistiske værker som er præsenteret på denne side.

Mange af de naturalistiske værker er blandet med en vis portion surrealisme. Stort set alle de naturalistiske/surrealistiske motiver sætter gang i tankerne og sender dig på en endeløs fantasirejse. Værkerne kan ofte relateres til bestemte perioder, hvor inspirationen er opstået af det som rør sig i verden eller af noget som har rørt sig i mig. Værkerne har givet anledning til mange snakke og det spændende er, at oplevelsen afhænger af øjet som ser.

Denne side viser en blanding af nyere og ældre værker som alle har et til fælles, de fortæller hver deres historie. Jeg vil lade historien være op til dig, slip fantasien løs, gå på opdagelse, der er ingen facit på mine malerier. Uanset hvad jeg tænkte da jeg malede billedet er det din oplevelse der er den endelige.

Gennemgående i alle mine værker ses en grundighed og perfektionisme. Jeg er mange timer om at udføre hvert enkelte af mine malerier, som består af mange tynde lag oliemaling hvilket efterlader et meget naturalistisk, livagtigt og holdbart motiv.

Lad dig inspirerer af disse unikummer. Du får tankevækkende, provokerende og anderledes kunst i høj kvalitet.