Moderne kunst hænder fortæller historier

Øverst i dette galleri ses et enestående moderne kunstværk. Kunstværket er et unikum, som opstod under første del af Corona krisen. Det moderne kunstværk består af ni motiver som fortæller historier om sammenhold, omsorg, frygt, samarbejde og om at være sammen/stå sammen på afstand.

Det moderne kunstværk symboliserer værdier som: samarbejde, sammenhold, omsorg, rummelighed og at løse opgaven. Værdier som blandt andet kan forbindes til mange virksomheder og arbejdspladser.

Det moderne kunstværk er bestående af ni motiver som hver især måler 50 x 50 cm. samlet størrelse 160 x 160 cm. Materialer: spartelmasse, akryl og oliemaling på 3,5 cm. dyb blindramme. Baggrunden er udført i spartelmasse og akryl, og motiverne er malet i oliemaling. Oliemalingen er glansfuld og får hænderne til at fremstå glansfulde og levende på den mere rå og matte baggrund. Dette tilsammen giver en spændende kontrast.

Det moderne kunstværk har givet anledning til mange snakke blandt andet om hvor vidt det er tegnsprog der er illustreret i værket. Det moderne kunstværk bliver ofte betragtet i lang tid da hvert enkelte af de ni værker fortæller hver deres historier.

Et interessant og spændende unikum i høj kvalitet.

Værket åbnede op for en helt ny serie af hænder som fortæller historier. Værkerne måler alt fra 50 x 50 cm. og op til 80 x 120 cm. Det interessante ved disse moderne kunstværker er samspillet mellem hænderne i hvert enkelte af billederne.

Øjet bliver fanget af lyseindfaldet som rammer hænderne, lyset gør hænderne levende. Den rå baggrund som er udført i spartelmasse ændre karakter alt efter lysindfaldet i rummet og gør værket foranderligt.

Tag et kig på disse unikke moderne kunstværker. Du får spændende værker, udført med stor grundighed og perfektionisme.

Hænder fortæller historier, samlet værk mål 160 cm. x 160 cm. pris 120.000 kr.