Gallerier

Gennem mit virke som kunstner har jeg malet en del forskellige værker. For at du kan få et bedre overblik, har jeg delt det op i 4 forskellige områder.

Pastelkridt og blyantstegninger

I dette afsnit kan du se et udpluk at mine blyantstegninger. En blyantstegning kan jeg levere indenfor to til tre uger, afhængig af størrelsen på tegningen, skal du forvente en pris på  Dkr. 1000,- for et portræt tegnet ansigt og 600 kr. pr. ekstra ansigt.
Prisen varierer af detaljerne på billedet. Som udgangspunkt er det prisen på et enkelt portræt, ønsker du fx et kæledyr eller flere personer på billedet, så øges tidsforbruget på det blyantstegnede portræt og dermed også prisen.

Se mere i Galleriet for blyantstegninger…

Oliemalede portrætter

Et malet portræt udføres typisk i olie men kan også laves udelukkende i acryl på lærred. Jeg foretrækker at udføre portrættet i olie, da dette  giver liv og glans og gør det endelige portræt meget livagtigt. Der ligger mange timers arbejde i et oliemalet portræt da det skal gennem mange forskellige processer. Det endelige portræt er et kunstværk som aldrig forgår. En forevigelse af en person, en gave for livet.

Leveringstiden på et oliemalet portræt er på op til tre måneder, bl.a. fordi olien skal tørre inden portrættet kan konserveres med fernis og herefter afleveres. Husk derfor at bestille dit oliemalede portræt i god tid.


Prisen svinger afhængig af detaljeringsgraden og størrelsen. Lad os tage en snak om netop dit portræt ønske. Som indikator skal du regne med at et oliemalet portræt størrelse 40×60 cm. hovedet/skulder ligger fra Dkr. 8.000,- for et barn.

Bliv inspireret af forskellige portrætter jeg har malet her.

Naturalistisk

Mine naturalistisk værker bærer ofte et strejf af surrealisme. Materialerne jeg bruger er akryl og olie på lærred.
I et naturalistisk værk ser og fornemmer jeg det jeg tegner. Ideerne opstår ofte i forbindelse med en følelse eller fornemmelse. Denne intuition er efterfulgt af et meget tydelig billede af hvad jeg skal male.

Værkerne er af samme årsag ikke noget jeg kan udføre på bestilling, men udelukkende noget der kommer til mig.

Se mere til min naturalistisk kunst her…

Naivistisk realisme

Et område for mig som er nyt og som bryder grænser og provokerer på en sjov måde.

Se et udpluk her i Galleriet…