Grundejernes Investeringsfond

Grundejernes investeringsfonds kunstforening, stod selv for udstillingen af mine værker. Jeg var imponeret over hvor fint de havde fået min kunst til at hænge i de forskellige rum i den gamle smukke bygning og hvor fuldført udstillingen var. Udstillingen var arrangeret så værkerne hang i serier fordelt rundt i Grundejernes Investeringsfonds fælles arealer. Kunstforeningen havde valgt en blanding af naturalistisk kunst og de mere moderne farverige, fjollede og moderne kunstværker.

I den køkkenlignende del af kantinen, kom det to meter lange, naturalistiske oliemaleri til at hænge. Det var som skræddersyet til væggen og hang perfekt over den sorte bordplade. Perfekt detalje i udstillingen.

Serien med de moderne “Relationer i farver” som er udført i spartelmasse, akryl og olie på lærred, var som formstøbt til personalekantinen. Her hang de og gav liv med deres glade farver og sjove historier til middagspausen. 

Kunstforeningen havde valgt at udstille de “abstrakt realistiske” motiver, i forlængelse af hinanden. Motiverne er udført i blæk og akvarel på papir med kraftig struktur. Det tog sig rigtig godt ud på den ene væg i personalekantinen.

Indgangspartiet til kantinen var pyntet med diverse frugtmotiver. Frugtmotiverne er udført i mange tynde lag oliemalingstilen er naturalistisk. I indgangspartiet hang de som en sund velkomst til det sultne personale.