Kantinen på Frederiksberg Hospital

Det var mig en stor fornøjelse at udstille på Frederiksberg Hospital. Bygningen fra 1903 er rigtig charmerende og stilen fortsættes i selve kantinen, hvor min kunst fik lov at hænge i. 

Det var mig en stor fornøjelse at udstille på Frederiksberg Hospital. Bygningen fra 1903 er rigtig charmerende og stilen fortsættes i selve kantinen, hvor min kunst fik lov at hænge i.
Jeg udstillede hovedsageligt værker fra 2016 til 2018, og min serie Relationer i Farver var også repræsenteret. Også nogle enkelte af mine gamle stilleben billeder fik jeg præsenteret.

Kunstforeningen på Frederiksberg Hospital valgte en række forskellige billeder til udstillingen. Et billede som jeg personlig synes rigtig godt om er billedet med det friske og det gamle æble, som du kan se på det første billede ovenpå. Billedet har en masse forskelligheder fra ung til gammel eller fra stort til småt. Det er kun betragteren der sætter begrænsninger.