Aller Tryk

Frem til den 31. december er mine værker udstillet for kunstforeningen og medarbejderne hos Aller tryk i Høje Tåstrup. Kunstforeningen har valgt mange af mine nye værker til udstillingen.

De abstrakt realistiske motiver tager sig godt ud ved siden af det naturalistiske oliemaleri.

Midtergangen fik frugtbilleder og udsnitsansigter op at hænge.

To af de helt nye spartlede værker og i midten “genfødslen” som fungerer rigtig godt med de spartlede.

Helheds billede.

Ophængning

Det er mig altid en fornøjelse at hænge værkerne op. Mange tanker stryger gennem mit hoved, og ind i mellem kommer der også inspiration til nye malerier. Forberedelserne starter allerede hjemmefra, hvor jeg prøver at finde den rette sammensætning af billederne.

Farverne og hvordan motiverne spiller sammen har stor betydning for den endelige placering.